Αρχική Σελίδα

Ταβέρνα Καφέ River

Spend your day with us!
Enjoy Good Food and Fresh Fish
Make Your Special Day Truly Memorable
previous arrow
next arrow
Slider

Σχετικά με Εμάς

Καλώς ήλθατε στην Ταβέρνα River!

Βρισκόμαστε σε απόσταση μόλις 8 Χλμ από το κέντρο του Ρεθύμνου, στο παραθαλάσσιο χωριό του Πλατανιά, και σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία για την ημέρα σας.

Διαθέτουμε εύκολη πρόσβαση μέσω την Εθνικής Οδού ή με τοπική συγκοινωνία, άνετο χώρο στάθμευσης και παιδική χαρά για τα παιδιά.

Είτε θέλετε να χαλαρώσετε στην όμορφη αμμουδιά μας και να απολαύσετε σνακ και καφέ είτε να γευτείτε ένα ρομαντικό δείπνο με θέα στο ηλιοβασίλεμα, το River μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιούμε τοπικά προϊόντα και φρέσκα υλικά που είναι επιλεγμένα με προσοχή για να σας προσφέρουμε νόστιμα πιάτα από την Κρητική Κουζίνα.

Το φρέσκο ψάρι της ημέρας επιλέγεται κάθε πρωί από ντόπιους ψαράδες και ετοιμάζεται στα κάρβουνα. Τα κρεατικά μας είναι επίσης ψημένα στα κάρβουνα για να έχουν την ξεχωριστή και νόστιμη γεύση της σχάρας.

Η ομάδα μας μπορεί επίσης να προγραμματίσει, να οργανώσει και να υλοποιήσει εκδηλώσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες σας, φροντίζοντας ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες. Θα χαρούμε να οργανώσουμε την εκδήλωσή σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Πως θα μας βρείτε

Κράτηση Τραπεζιού

Κράτηση τραπεζιού
Στοιχεία επικοινωνίας